Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Oprydning på stiftets hjemmeside

I den kommende tid vil der blive lavet en større oprydning på stiftets hjemmeside. Det sker som forberedelse til, at det indhold, der henvender sig til ansatte og frivillige, bliver flyttet over på det nye intranet i løbet af 2023.

Foto: Sille Arendt 

Københavns Stift 

Som ansat eller frivillig i stiftet vil du stadig kunne finde de samme informationer som hidtil på stiftets hjemmeside. Vi sletter nemlig ikke noget indhold, før vi er sikre på, at det er blevet lagt over på det nye intranet. Hvordan det kommer til at ske, vil vi informere om løbende i de kommende måneder.

Det interne indhold vil indtil da blive lagt under den store hovedmenu ’Til ansatte og frivillige’. Du kan derfor med fordel kigge her eller bruge søgefeltet, hvis noget pludselig ikke ligger hvor det plejer.

Det er i første omgang primært navigationen på hjemmesiden, der bliver lavet store ændringer i. Det betyder rent lavpraktisk, at der f.eks. vil være færre hovedmenuer.

I takt med at intranettet bliver udbygget og får plads til mere information, vil der blive ryddet op på stiftets hjemmeside, så der ikke ligger det samme indhold på både intranettet og stiftshjemmesiden. Det kan dog forekomme, at samme information ligger begge steder, men i to forskellige versioner – alt efter om det henvender sig til brugere af kirken eller ansatte og frivillige i kirken.

Stiftets hjemmeside skal nemlig fremadrettet henvende sig til den eksterne målgruppe, der finder kirken og dens nyheder og begivenheder interessante. Oprydningen er derfor også en optakt til dette nye fokus.

”Der ligger utroligt meget information på hjemmesiden lige nu, og det kan derfor også være svært at finde rundt og finde de oplysninger, man leder efter. Derfor går vi nu i gang med at rydde op på hjemmesiden. Oprydningen vil fokusere på at gøre det lettere at finde rundt på stiftets hjemmeside,” siger Louise Vallentin Mortensen, digital kommunikationskonsulent i Københavns Stift. 

Kontakt 

Har du spørgsmål til oprydningen eller er der information, du ikke længere kan finde? Kontakt stiftets digitale konsulent Louise Vallentin Mortensen på lvm@km.dk.

 

Nyt intranet åbner 12. april

Oprydningen sker i forbindelse med at folkekirken får nyt intranet. Det går i luften 12. april.

 

Til juni sendes sidste udgave af nyhedsbrev fra Københavns Stift

I forbindelse med at folkekirken får nyt intranet lukker Stiften - nyhedsbrev for ansatte og frivillige i Københavns Stift. Sidste udgave af nyhedsbrevet sendes ud i juni 2023.