Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Nye udgivelser fra Børn i kirken

Projektet Børn i kirken har flere udgivelser bag sig, og i 2022 kom der to nye til: en bog med 10 meditationer til børnekonfirmander og samtalekort til nye forældre.

Projektet Børn i Kirken står bag onlineuniverset bornikirken.dk hvor præster og kirkeansatte kan hente inspiration og materiale til undervisning af børn og unge i forskellige aldersgrupper.

Slap af i kirken

I september 2022 blev Slap af i kirken udgivet. Det er et meditativt børnekonfirmandmateriale, der guider børn i alderen 9-12 år igennem kristne kernebegreber, fordybelsesopgaver og meditationer. De 10 temaer, der præsenteres i materialet, kan alle læses og lyttes til på bornikirken.dk/meditationer.

Materialet indeholder en vejledning til underviseren og en bog til eleven.

Samtalekort om at blive forældre

I november udkom Samtalekort om at blive forældre, der er lavet i samarbejde med Simply Family. Samtalekortene er udviklet til at hjælpe nybagte forælde med at skabe den dybe samtale, der måske kan være svær at bringe på banen selv. Ved hjælp af spørgsmålene på kortene vil det være nemmere at tage fat i de lidt tungere emner, der er vigtige at få belyst i et parforhold og især, når der melder sig en lille ny i familien.

Du kan læse mere om materialerne på bornikirken.dk

Vil du vide mere?

Projektet Børn i kirken drives af Religionspædagogisk udvalg under Københavns Stift.

Kontakt 

Religionspædagogisk konsulent Annette Molin Brautsch

Telefon: 30 28 20 21 

e-mail: amsc@km.dk