Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Kom godt i gang med intranettet

Folkekirkens nye intranet har nu været åbent i to uger. Forhåbentlig har du allerede været inde og kigge og klikke lidt rundt.

Københavns Stift 

Det nye intranet er stadig i sin spæde start, og styregruppen bag er allerede i gang med at udvikle endnu mere på det, så det bliver det bedst mulige værktøj for alle os, der arbejder i folkekirken.

Selvom det hele er nyt, er det en meget intuitiv side at finde rundt på. Det har I forhåbentlig også oplevet.

Skulle man have lyst til en grundig gennemgang, eller har man slet ikke været inde på intranettet endnu, kan man se denne video fra Landsforeningen af Menighedsråd, hvor siden gennemgås. 

Kort fortalt har det nye intranet både en åben og en lukket del. Den åbne del fungerer som en almindelig hjemmeside, og her finder du de fleste oplysninger, f.eks. nyheder fra dit stift. Den lukkede del har grupperum og systemgenveje, som du kan tilgå ved hjælp af login fra enten en KM mailadresse eller MitID.

Hvis du oplever, at siden har fejl og mangler, eller der er noget, du ikke forstår, ikke kan finde mv. skal du ikke tøve med at kontakte supportgruppen bag. De kan kontaktes på fin@km.dk og svarer hurtigt tilbage på henvendelser.